Post by quesenmatoca on Mar 7, 2022 19:20:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ylands ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ylands IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови више злата ▞▞▞
▞▞▞ Ylands 2022 version ▞▞▞
Па само због тога нисам добио сплее анд блурп са модом истраживања ЛоЛ!! Жао ми је што је добро.
Где је режим преживљавања?
Хеј програмери да ли сте икада тестирали игру на андроид уређајима пре покретања. ова игра се не може играти урадите нешто
Много волим ову игру
Леп
Веома лепо . То је епски, прелеп, запањујући. Леп
Дајем му 5 од 5
Не могу да се пријавим
Не могу чак ни да га инсталирам, искочи и каже 1 секунда преостала када морам да избришем 10000000 апликација, а онда иде поново и поново н поново
Ужасно кашњење...ограничен мултиплаиер. Уместо тога играјте Утопиа Оригинс
како дати новац?
Веома лепа игра
Преузмите га молим
Ваши сервери су скупи нека буду 2$ за месец и 5 за 3 месеца И пустите људе да играју 30 минута бесплатно сваки дан И игра ће врло брзо постати вирална и запамтићете ме
свиђа ми се
ово је најбоља игра икада
Тешко је приступити и потребно је дуго за преузимање
Неупотребљиво! Камера се стално окреће ако уопште покушам да је померим. То чини игру потпуно немогућом за играње. Умидиги Ф1 Андроид 9.0
Још увек преузимам ову игру, али је добра игра 🎮 👌 👏 🙌 😌 Ја сам на Андроиду
Уреди: Престао је да ради, возим се бициклом на "почетном острву. Бар још увек може да ти прода приступ целој игри и узме твоју е-пошту, зар не? 😂. Штета. Зато што је забавна игра, а рачунарска игра је одлична. Желим да играј ову игру у покрету и она ми више не дозвољава. Молим те поправи.
Game of Survivors - Z ስልት wqd
Нећеш ме пустити унутра
Инсталирао сам игру и екран је црн и игра се не отвара Молим вас помозите ми
Нисам могао да се пријавим након што сам пријављен....онда треба додати отворени свет.....
Добар, али бесплатан новац је потребан
Наставите са нестабилним заустављањем за мој уређај самсунг с7едге, ажурирајте га, молим вас
Иако је игра сјајан порт за стеам платформу, Андроид верзија није толико оптимизована са циљем да је веома ужасан и бугљив са тешким страницама и насумичним скоковима када покушавам да циљате. Доживећу ово у режиму сандбок-а. Када се ово поправи, ја ћу ажурирај моју рецензију.Не дозвољава ми да се пријавим, покушао сам да направим налог, покушао сам да се пријавим као гост, али увек постоји проблем
Игра Бога, али можете ли игру преживљавања или истраживање као на рачунару
Не тражим клон роблокса. Надао сам се да је то само порт верзије за рачунар.
Заиста ми се свиђа ова игра као и сви материјали које нуде и светови плус мултиплаиер је заиста добар и лако се повезује и игра са пријатељима. Али једини проблем за мене је то што је свет заиста мали и не дозвољава вам да идете даље од острва, тако да није авантуристички као што је приказано у трејлеру, стварно се надам да ћете учинити свет већим јер ова игра нуди све да сам заправо тражио још више, али једино што ме разочарава је то. ♥
Да људи, ова игра је добра, али није бесплатна у игри, то је тужно
Лепо је, али не могу да играм екплоре😔
Мислим да то није добра игра, а такође увек каже да је понестало горива када сам у ауту, чак и када има 10/10 енергије, а још увек не ради, такође постоје парцеле које би требало да се купе, мислим тако јер када ја покушао да рударим, то не дозвољава и када покушавам да одем и да се упустим у авантуру на броду, не могу да путујем тако далеко. Зато стављам само 2 звездице
Ylands Przygodowe lth
Игра је одлична 😎
Ylands Авантуристичке yny
Лоше
Не ради
Ylands Авантуристичке yny
Предиван занат 🔥
Лепа игра која је направила ову игру, Бог те благословио
лог али оп
Само нека игра буде плаћена
Графика је добра и игра је тако сјајна креативна идеја да ми је толико помогла јер сам био у игри, али сада ме ова игра разбеснела
У реду